Om oss

Välkommen till ett städföretag somsedan starten utfört kontorsstädning hos tusentals nöjda kunder. Vår övertygelse är att när vår personal trivs på jobbet och är nöjda, då blir också våra kunder det. Därför bedriver vi en aktiv personalpolitik och planerar alltid våra städuppdrag tillsammans med våra anställda, något som gör att vi har låg sjukfrånvaro och personalomsättning.

Vår utgångspunkt är att det finns ett samband mellan hur du mår och hur du presterar, och det gäller i privatlivet som i arbetslivet. Det är lättare att utföra ett bra jobb i en välstädad lokal.

Därför städar vi med fokus på människorna som ska vistas i lokalerna. Det är bland annat därför vi tänker mycket på vilka produkter som vi använder. Vårt miljöarbete har lärt oss att använda oss av miljövänliga städtekniker och vi använder enbart miljövänliga produkter. Vi behöver inte mängder av kemikalier för att göra ert kontor rent, något som gör att ni arbetar i en giftfri miljö utan risk för allergier.

Flexibel kontorsstädning året runt

Vi erbjuder kontorsstädning årets alla dagar, enligt era önskemål. Vår storlek och organisation gör att vi kan utföra en skräddarsydd kontorsstädning och garantera perfekt resultat varje gång. Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjda med städningen är det vi som har begått ett misstag och vi krediterar fakturan. Vi är flexibla samtidigt som vi vill erbjuda trygghet, något som vi tror är anledningen till att våra kunder fortsätter att anlita oss år efter år.

Kontorsstädning Örebro

Med lång erfarenhet av branschen vet vi hur man städar ett kontor så att kunden blir nöjd. Men vi vet också vikten av att alla på företaget mår bra och trivs i sitt arbete. Välkommen att anlita en trygg och kompetent städfirma för er kontorsstädning!

Lång erfarenhet av städbranschen. Vi är det trygga valet