Kontorsstädning Örebro

Noggrann, effektiv service för små och stora företag | 0708-364 302

Om oss

Städhuset bildades 1988 och har sedan dess utfört kontorsstädning hos tusentals nöjda kunder. Hos oss arbetar 160 anställda, som tillsammans utgör vår allra viktigaste tillgång. Vår övertygelse är att när vår personal trivs på jobbet och är nöjda, då blir också våra kunder det. Därför bedriver vi en aktiv personalpolitik och planerar alltid våra städuppdrag tillsammans med våra anställda, något som gör att vi har branschens lägsta sjukfrånvaro och personalomsättning.

Vi städar med fokus på människorna som ska vistas i lokalerna. Det är bland annat därför vi tänker mycket på vilka produkter som vi använder. Vårt miljöarbete har lärt oss att använda oss av miljövänliga städtekniker och vi använder enbart miljövänliga produkter. Vi behöver inte mängder av kemikalier för att göra ert kontor rent, något som gör att ni arbetar i en giftfri miljö utan risk för allergier.

Flexibel kontorsstädning året runt

Vi erbjuder kontorsstädning årets alla dagar, enligt era önskemål. Vår storlek och organisation gör att vi kan utföra en skräddarsydd kontorsstädning och garantera perfekt resultat varje gång. Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjda med städningen är det vi som har begått ett misstag och vi krediterar fakturan. Vi är flexibla samtidigt som vi vill erbjuda trygghet, något som vi tror är anledningen till att våra kunder fortsätter att anlita oss år efter år.

Med trettio år i branschen vet vi hur man städar ett kontor så att kunden blir nöjd. Men vi vet också vikten av att alla på företaget mår bra och trivs i sitt arbete. Välkommen att anlita en trygg och kompetent städfirma för er kontorsstädning!

Över 30 års erfarenhet av städbranschen. Vi är det trygga valet.